Ben of ken jij iemand die workshops wil geven op culinair, zelfontplooiing/ontwikkeling, natuureducatie of groen vlak? En die Dwingelderheem een geweldig concept vindt? Dan hebben we goed nieuws, want wij zijn op zoek naar inspirerende gastdocenten!
Dwingelderheem wordt steeds bekender. Want steeds meer mensen zijn op zoek naar inspiratie voor heerlijk en gezond eten. En steeds meer van ons willen zelf ook eens iets kweken of groenten en fruit van het seizoen eten. Of zijn op zoek naar zingeving.
Om het aanbod te kunnen uitbreiden zoeken we gastdocenten die regelmatig op ons inspirerende Dwingelderheem workshops willen geven. Ben jij op zoek naar een prachtige groene en landelijke locatie in Drenthe?
Stuur ons dan een mailtje en verras ons met jouw passie en verhaal! Het mailadres is: info@dwingelderheem.nl. Twijfel niet, trek de stoute schoenen aan en wie weet staat jouw workshop hier binnenkort ook bij; https://dwingelderheem.nl/heem-activiteiten/

(ontwerp: Studio el Bee)