Gooi alle ballen in de lucht  – Een kick start

Een workshop in work/life balance

Wil jij 48 uur in een dag? Doe je van alles een beetje? Blijft je was liggen? Lees je tijdens het koken snel nog wat e-mails? Zit je ’s avonds achter je laptop en laat je de sportschool links liggen? Krijgt je gezin onvoldoende aandacht? Scoor je het liefst een denkbeeldige 8 maar geef je jezelf met moeite een 6je?

De kans is groot dat de balans tussen werk en privé scheef is. Je ervaart stress.

Wil je meer rust in je hoofd? Volg dan de workshop ‘Alle ballen in de lucht’. Met deze workshop maak je een kick start in het vinden van balans.

Tijdens de workshop ontdek je wat jouw balans beïnvloedt

Je ontdekt wat zorgt voor energieverlies en wat je energie geeft. Je leert meer over je belemmerende gedachten, je draaglast en je kracht. Aan het einde van de workshop heb je een actieplan voor meer balans.

 Wat is er speciaal aan deze workshop?

Vertrouwen / veiligheid

Het is essentieel dat jij je op je gemakt voelt. We gaan aan de slag met een onderling gevoel van saamhorigheid en vertrouwen. We leren elkaar op speelse en ontspannen wijze kennen. Ik vind het belangrijk om de groep klein te houden. Prettig voor jou als deelnemer. En prettig voor mij.  In een groep van 6 tot 12 mensen kan ik de aandacht optimaal verdelen. Ook zijn er genoeg deelnemers voor leuke opdrachten èn om van elkaar te leren.

Een leerdoel geeft richting en focus

Jij weet het beste wat je te leren hebt. Om die reden ligt de regie over het leerdoel bij jou. Helderheid over dat leerdoel helpt je gerichte vragen te stellen. En informatie uit te diepen. Voorafgaand laat ik je nadenken over je leerdoel. Tijdens de workshop scherpen we dat doel op speelse wijze aan.

Kwartjes horen vallen

Het kan zijn dat je tijdens de workshop al duidelijke inzichten krijgt. Of bewustwording van wat je onbewust al wist. Wat je leert werkt lang door. Je kunt tot maanden na de workshop nieuwe inzichten ontdekken. In gang gezet door reflectie tijdens de workshop. Let op: je linker- en rechter hersenhelft worden aan het werk gezet met een creatieve opdracht!

Psychologie: van wetenschap naar praktijk

Je luistert niet urenlang naar een presentatie. Je wordt in beweging gebracht. We doen niet zomaar wat. De oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk inzicht uit de psychologie. De focus ligt op praktische oefeningen.

Praktische handvaten zodat je gelijk aan de slag kunt

Je hebt een workshop gevolgd en de volgende dag ga je over tot de orde van de dag. Na een paar weken is er niet veel blijven hangen. Herkenbaar? Zonde! Om die reden ga je tijdens de workshop aan de slag met de ontdekking van praktische handvaten. Die voor jou werken.

Echt veranderen

Hoe kan je er nu voor zorgen dat je balans effectief verbetert? Je leert over het 70/20/10 model. Dit model helpt jou om actief aan de slag te gaan!

En dan?

Na de workshop kan je gebruik maken van een besloten facebookgroep. Hierin stimuleer je elkaar echt te veranderen. Ook vind je er inspiratie en motivatie. Altijd met respect en als doel elkaar verder te helpen. In deze groep kan je elkaar steunen of een liefdevolle schop onder de kont geven.

Data & plaats

Vrijdag 09 juni : 10.00 – 16.30 uur @ Dwingelderheem te Dwingeloo
Donderdag 06 juli: 10.00 – 16.30 uur @ Puur aan de Linde te Kuinre
Vrijdag 01 september : 10.00 – 16.30 uur @ Dwingelderheem te Dwingeloo
Donderdag 14 september: 10.00 – 16.30 uur @ Puur aan de Linde te Kuinre

Locatie

Ik vind het belangrijk dat we ons thuis voelen tijdens de workshop. Deze workshop geef ik op twee locaties die daar op eigen wijze aan bijdragen. Je kunt kiezen voor een locatie die het dichtst bij je woonplaats is. Of je kiest voor de datum die het beste past.

Verzorging

Op beide locaties wordt een biologische & lekkere lunch geserveerd. Uiteraard is er ruim thee/koffie/sappen en een versnapering aanwezig. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen.

En verder

Je kunt deze workshop ‘los’ volgen als je alleen een kick start nodig hebt. Wil je verdere stappen zetten in je persoonlijke effectiviteit? Dan kan je na de workshop kiezen voor een 3-daagse training. Ken je de grondbeginselen van work/life balance al? Dan kan je de workshop overslaan en je direct inschrijven voor de 3-daagse training.

Puur aan de Linde

Puur aan de Linde kenmerkt zich door de gemoedelijke open sfeer in een karaktervol dorpje. Puur aan de Linde is ingericht door een interieurstyliste. Het klopt. Energiek met elkaar in gesprek aan de grote gezellige tafel. Even uit het raam staren over de weilanden. De rust opzoeken tussen de boeken. Een rondje lopen langs het kanaal. De eeuwenoude gevels van het dorp bewonderen. Puur aan de Linde is gevestigd in Kuinre, een plek verbonden met de natuur. Een verfrissende, natuurlijke omgeving die bijdraagt aan een positief denkproces.

Dwingelderheem

Dwingelderheem kenmerkt zich door het ontspannen landgevoel midden in de natuur. Je stapt op het erf en je voelt je er thuis. Kakelende kippetjes en schattige hondjes begroeten je. Afhankelijk van het weer kunnen we buiten- en binnen aan de slag. Brainstormen op hooibalen in een stal. Thee drinken en een vuurtje stoken in de vuurplaats. In de natuurtuin inzichten overdenken.

Zoek verdieping en geniet van het kleine. Dwingelderheem is gevestigd in Drenthe, in de buurt van Dwingeloo. Midden in de natuur. Een warme en groene omgeving die bijdraagt aan ontwikkeling.

 

Investering in jezelf

149 euro inclusief BTW, complete verzorging & werkboek

Aanmelden via: http://wijstraining.nl/alle-ballen-in-de-lucht/