WILDPLUK WIJNWANDELING 2e Pinksterdag 5 juni

Wildplukster Leah Groeneweg en wijnkenner Frank Rozendaal nemen je tijdens hun Wildpluk Wijn Wandeling mee in de wondere wereld van het wildplukken en de wilde wijnen. Je leert de geheimen van het wildplukken kennen én je proef je een aantal biologische, natuurlijke wijnen.
Een pesto van zevenblad en hondsdraf? Of een frisse salade van vogelmuur en madeliefjes? Tijdens de wandeling leer je welke wilde planten je kunt eten en hoe je ze kunt gebruiken in de keuken. Bij terugkomst verwerken we gezamenlijk de oogst van de dag tot een pesto, kruidenkaasje en -boter.

Daarna laat Frank je een aantal ‘vin naturels’ proeven: wijnen waarbij de natuur volledig haar gang mag gaan. Deze wijnen worden gemaakt van biologische druiven, maar de wijnmakers gaan nog een stap verder en laten de wijnen geheel natuurlijk vergisten op wilde gisten… Zo puur heb je je wijn nog nooit gedronken!

Loop en proef je mee? Het wordt een mooie Pinksterdag!

Datum: maandag 5 juni 2017 (Tweede Pinksterdag)
Locatie: Dwingelderheem, Boterveen 13, Dwingeloo
Aanvang: 13.30 uur
Duur: ongeveer 3 uur
Deelname: € 37,50 per persoon
Vooraf opgeven bij: Frank Rozendaal, info@biologischewijnwinkel.nl / 085 – 30 38 435 of Leah Groeneweg bloemenpad@gmail.com / 06 – 14 13 67 34