vergaderen-met-vitaliteitsconcept

De eigen biologische catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vitaliteitsconcept’; het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch.  Geniet van lekker maar verantwoorde lunches en drankjes gedurende de hele bijeenkomst. Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Wij houden je energielevel graag op peil gedurende de hele dag dat je bij ons verblijft. Wat dacht van een vers geperst ‘Gembershotje’ om 16.00 uur? Of een krachtige vers getrokken kruiden/groentebouillon? Het bekende moment waarop bij velen het energieniveau weer een boost kan gebruiken. Versgeperst in onze slow-juicer van verse groenten en fruit én een vleugje gember. Zo kun je er weer even tegenaan. Dit is vergaderen met het vitaliteitsconcept. Bedrijven weten ons inmiddels te vinden vanwege onze smakelijke en gezonde maaltijden, leuk toch?