Inge Dijkinga fotografie

Zoals heel veel mensen wel weten ben ik inmiddels al ruim 15 jaar zelfstandig fotograaf onder de naam Pixelwerk & Zo. Tot daar in 2016 mijn bedrijf Dwingeldeerheem bij kwam. Twee websites, twee boekhoudingen. Dat moest anders dacht ik een tijd geleden. Per 1 juli 2018 is mijn bedrijfsnaam Pixelwerk & Zo opgehouden te bestaan, mijn werkzaamheden gelukkig niet. Lekker simpel, alle fotografie is nu ondergebracht in één administratie; Dwingelderheem. Als fotograaf ben ik gelukkig niet gestopt, alleen de naam Pixelwerk & Zo is opgehouden te bestaan. Gelukkig weten mijn vaste klanten me ook nu nog steeds te vinden.

Binnenkort reis ik bijvoorbeeld af voor een reportage naar Mozambique.

www.saharatravel.nl is zo’n oude vertrouwde klant; we willen elkaar nooit kwijt.

Mijn inzet voor Dwingelderheem is de laatste paar jaren wel groter dan voor mijn fotografie. Toch zou ik nooit zonder mijn fotografie kunnen, dit blijft altijd en hier haal ik nog steeds evenveel energie uit dan uit mijn vergaderlocatie Dwingelderheem.

Door het administratief te versimpelen door deze samenvoeging kan ik mijn beider passies mooi naast elkaar laten groeien en bloeien. Prachtig toch?