Gezond en vers eten op Dwingelderheem

Wat gaat 2019 ons allemaal brengen?

Gelukkig kunnen we niet in de toekomst kijken. Dat zou ook niet goed zijn. Nooit meer leuke verrassingen maar ook de minder fijne momenten in het leven zouden we zien aankomen. Het is dus maar goed dat we niet weten wat het leven allemaal met ons in petto heeft.

Wel kunnen we natuurlijk allemaal plannen maken voor het nieuwe jaar. En plannen maken, daar zijn ondernemers goed in. Het is altijd weer een mooi moment om het oude jaar te verlaten en het nieuwe jaar te verwelkomen. Bij velen komt dan de vraag oppoppen; wat ga ik in het nieuwe jaar anders doen? Waar ga ik mee stoppen en wat ga ik oppakken in het nieuwe jaar. Een terugblik op het oude jaar is altijd een mooi moment om een beetje de balans op te maken nietwaar?

Ook ik denk altijd in deze periode tussen kerst en de jaarwisseling veel na over mijn bedrijf en natuurlijk over mijn privéleven. Zakelijk moet je altijd bepalen of de weg die je bent ingeslagen, de juiste weg is. Gelukkig kan ik dit nog steeds met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. We hebben op Dwingelderheem een mooi jaar gehad en gaan dus lekker verder met alles waar we achter staan.

De combinatie van rust, gezond en vers eten voor iedereen die hier komt vergaderen of trainen is voor ons de mooiste combinatie die denkbaar is. We krijgen hierover veel complimenten van onze klanten. Daar zijn we erg blij mee, maar we konden ze nog niet tonen aan andere geïnteresseerden. Dat is nu veranderd; iedere klant krijgt voortaan van ons een link van Trust Pilot. Hierin kun je dan je review achterlaten en deze wordt vervolgens op onze website getoond. Eerlijk en transparant, ook als er een minder goede beoordeling gaat komen.

We zetten ons volledig in voor alleen maar goede beoordelingen natuurlijk, maar soms lopen dingen nu eenmaal ook wel eens anders dan gepland. Dit noemen we dan weer ‘Leermomenten’. Minstens zo belangrijk als vijf-sterren op Trust Pilot, deze laatste heb ik overigens toch liever. We blijven wel mens…