natuurtuin Dwingelderheem

Wil je mij helpen om Dwingelderheem 100% organisch te maken?

Mijn droom is om van Dwingelderheem een bijzondere plek te maken voor mens, dier en plant. Waar mensen tot rust komen, de vogels, insecten en vlinders een plekje kunnen verwerven. Waar ik heerlijk biologisch vegetarisch eten serveer.

Mijn droom is in de afgelopen drie jaar werkelijkheid geworden. In de tuin staan prachtige inheemse planten waarvan vele bedreigde soorten. Ik heb een tuin die speciaal de moeite waard is om naar Dwingelderheem te komen. Met de groentetuin voorzie ik grotendeels het eten voor onze gasten. Mijn gasten zijn blij en ik dus ook.

Je voelt hem aankomen, er is een maar… Ik heb een verzoek voor iedereen die al eens op Dwingelderheem is geweest.

Zou je voor mij een recensie willen schrijven op Google?

Ik zal je uitleggen waarom ik dit van je vraag. Een reclamebudget past niet bij dat wat ik hier nastreef. Het geld dat ik nu besteed aan reclame en advertenties wil ik besteden aan iets beters, iets wat de tuin nog aantrekkelijker maakt voor mens en dier. Ik koop voor dit bedrag liever biologische bloembollen en zaden. En nog meer nestkasten voor de vogels. En af en toe een dagje hulp in de tuin.

Graag wil ik organisch gevonden worden, helemaal des Dwingelderheems.

Laat hier je recensie achter:

https://www.google.com/search?q=dwingelderheem&oq=dwingelderheem&aqs=chrome..69i57j69i60l5.1536j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47c81605b6483583:0x13464f0a86cd9efa,1,,,

De insecten, vogels en bloemen zullen je dankbaar zijn. En ik? Ik straal……