Teamdag organiseren in Dwingeloo

Zoekt u een bijzondere locatie voor het organiseren van uw teamdag in de buurt van Zwolle? Combineer uw vergadering of training op Dwingelderheem in Dwingeloo met een teambuildingactiviteit.

Wij hebben een prachtige groene vergaderlocatie van 10 tot 15 personen midden in de natuur.

Teamdag locatie in Dwingeloo

Wij hebben een mooie groene teambuildinglocatie in de buurt van Zwolle. Midden in het groen, hoogwaardige catering en een geweldig leuk aanbod in teambuildings activiteiten voor uw geslaagde teamdag. ‘Ont-moet’ hier je collega’s op onze informele en inspirerende locatie.

Een bijzondere locatie huren voor uw teamuitje in Dwingeloo

Maak uw team sterk door af en toe een teamuitje te organiseren. Een bijzondere locatie huren voor uw teamuitje in de omgeving Zwolle? Dwingelderheem in Dwingeloo is dé plek. Kom out-of-the-box denken op Dwingelderheem in Dwingeloo!