Plan je kerstborrel in Dwingeloo

Aan het eind van het jaar is het weer druk met allerlei borrels, waaronder de bekende kerstborrel . Plan je kerstborrel in Dwingeloo eens bij Dwingelderheem. Het gezellige overdekte terras in de grote boerenschuur met een knappend haardvuur.

Biologisch en Biologisch dynamische wijnen

Het jaar 2019 gaat in als het jaar van de grote veranderingen. Het moet anders in de wereld, we zijn niet zuinig geweest op onze mooie planeet. Op Dwingelderheem zijn wij altijd bezig met duurzaamheid. Wij serveren daarom uitsluitend biologisch en biologisch dynamische wijnen en biologisch bier en sappen.

Een aangeklede borrel met hapjes

Kom je met je bedrijf borrelen op Dwingelderheem, denk dan ook aan een aangeklede borrel met hapjes. De hapjes zijn altijd biologisch en vegetarisch, origineel en overheerlijk.

Zien we jou en je collega’s binnenkort?

Misschien heeft je aardige collega een nieuwe uitdaging gevonden en wil je hem of haar verrassen met een leuk afscheid. Informeer dan bij ons naar een afscheidsborrel. Zien we jou en je collega’s binnenkort op Dwingelderheem?