Google wil dat ik teksten schrijf.

Nooit geweten van mijzelf dat ik teksten schrijven leuk zo zou gaan vinden. Google wil graag dat ik teksten schrijf zodat mijn website goed gevonden wordt. Sinds vorig jaar schrijf ik heel regelmatig een blog voor mijn website. Al schrijvend kom ik vaak tot hele leuke ideeën.

Om gevonden te worden op Google schrijf ik iedere week een blog.

Het kost mij tegenwoordig weinig moeite om een onderwerp te bedenken voor mijn blog. Om gevonden te worden op Google schrijf ik iedere week een blog. En dat doe ik graag. Altijd gedacht van mijzelf dat schrijven niets voor mij was, maar het tegendeel is waar. Toch fijn dat Google een eigenschap in mij heeft ontdekt waarvan ik het bestaan niet kende. En ik altijd maar denken dat ik mij alleen kon uitdrukken in beelden in plaats van woorden.

Google bedankt!

In tijden van overdaad aan informatie valt het niet mee om gevonden te worden op het Wereld Wijde Web. Een poos geleden heb ik al een blog gepost over adverteren. Ik wilde zo graag mijn reclamebudget inzetten voor natuurbeheer op Dwingelderheem in plaats van adverteren. Daarom vroeg ik om recensies achter laten op Google. Veel gasten van Dwingelderheem hebben aan deze oproep gehoor gegeven. Daar ben ik heel blij mee. We hebben van het reclamebudget onder andere al veel biologische bloembollen gekocht. Mijn website wordt, mede door de mooie recensies, heel goed bezocht. Google bedankt!