Bijzondere vergaderlocatie in Dwingeloo

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle? Dan hoeft u niet verder zoeken als u eenmaal Dwingelderheem in Dwingeloo kent. Een zeer sfeervolle, informele en inspirerende vergaderlocatie in het groene Drenthe.

Bijzondere vergaderlocatie in Dwingeloo huren

Wilt u een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle huren voor uw vergadering, training of workshop? Dwingelderheem in Dwingeloo is een adembenemende plek die rust en ruimte uitstraalt. Het is zeer geschikt voor coaching, brainstormsessies, vergadering of onderhandeling. Geniet van de prachtige natuurtuin waarin we leuke zitjes hebben gemaakt om je even terug te trekken, een opdracht uit te voeren tijdens een trainingssessie of even te dommelen in het zonnetje.

Bijzondere vergaderlocatie huren in Dwingeloo tot 15 personen 

Als u met een groep tot 15 personen een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle wilt huren, dan is Dwingelderheem in Dwingeloo de perfecte plek. De ruimte is perfect voor deze hoeveelheid mensen. Bij ons kom je op het erf en voel je je onmiddellijk thuis. Dwingelderheem ligt nabij Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Assen. De eigen catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vitaliteitsconcept’; het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch.  Geniet van lekker maar verantwoorde lunches en drankjes gedurende de hele bijeenkomst. Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Klik hier op de prijslijst voor de prijzen.

 

Veel vergaderfaciliteiten in bijzondere vergaderlocatie in Dwingeloo

Bij ons huur je exclusief voor jou groep het hele Dwingelderheem. Dit is de plenaire vergaderruimte, de overdekte vuurplaats en de natuurtuin. De vergaderlocatie is dus de gehele gehuurde periode jullie exclusieve domein. Bij ons zijn veel vergaderfaciliteiten aanwezig;

Bij het huren van een vergaderruimte is er een ledscherm aanwezig waarop u uw (digitale) presentaties kunt geven. Daarnaast krijgt u de beschikking over een beamer, een MacBook, geluidsboxen, microfoons, een flipover met stiften en een whiteboard. Dwingelderheem is volledig rolstoel toegankelijk.

Het huren van een ruimte is geschikt voor:

 • Het geven van trainingen
 • Vergadering
 • Creatieve brainstormsessies
 • Workshops
 • Teambuilding
 • Ontmoeting met collega’s
 • Seminars
 • Bijeenkomsten
 • Teambesprekingen
 • Vergaderbreaks

 

 • Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden!