Sfeervolle locatie huren in de buurt van Assen

Sfeervolle locatie huren in de buurt van Assen

Zoekt u een sfeervolle en lichte locatie? Wilt u uitzicht op een prachtige heemtuin? Zoek dan niet verder. Bij Dwingelderheem in Dwingeloo krijgt u meer dan een ruimte alleen. U krijgt een natuurtuin met inheemse planten en hergebruikte muren. Laat uw creatieve gedachten de vrije loop en kom tot creatieve inzichten om het haardvuur in onze overdekte vuurplaats. Wandel of zit in de tuin en laat je inspireren door de natuur. Laat u tenslotte, voor de lunch, door onze natuurvoedingsdeskundige en -kok meevoeren in de smaakvolle wereld van echt en natuurlijk eten. Onze lunches zijn altijd biologisch en vegetarisch. We oogsten zoveel mogelijk uit eigen kas en tuin en vullen dit aan met producten van plaatselijke biologische telers. Een voedzame en verse lunch op Dwingelderheem geeft je volop energie. In 20 autominuten vanuit Assen waan je je in een andere wereld, de wereld op het erf van Dwingelderheem in Dwingeloo. Een sfeervolle locatie huren in de buurt van Assen is dus Dwingelderheem in Dwingeloo.

Een centraal punt voor uw afspraken

Het is niet voor iedere organisatie altijd mogelijk om in de eigen vergaderruimte te vergaderen of afspraken te beleggen.  Hierdoor kan het handig zijn om een ruimte te huren en op een centraal punt samen te komen. Hiervoor bent u bij Dwingelderheem aan het juist adres!

Meer dan genoeg faciliteiten tot uw beschikking

Bij het huren van een vergaderruimte is er vanzelfsprekend een LED-scherm aanwezen waarop u uw (digitale) presentaties kunt geven. Daarnaast heeft u altijd de beschikking over een beamer, een MacBook, geluidsboxen, microfonen, een flipover met stiften en een whitboard.

Het huren van een ruimte is geschikt voor:

  • Het geven van trainingen
  • Vergadering
  • Creatieve brainstormsessies
  • Workshops
  • En andere zaken

Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!