Samen zijn we sterk

Zoals jullie waarschijnlijk net allemaal hebben vernomen in de persconferentie worden alle Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april. Daarom heb ik besloten mijn aanbod ook te verlengen tot en met 28 april. Mocht het daarna langer nodig zijn, dan verleng ik het weer;

 

Dag allemaal, zoals jullie weten is mijn bedrijf momenteel ook gesloten vanwege het Corona virus. De vergaderruimte staat dus ongebruikt. Nu werken er veel van jullie momenteel vanuit huis. Soms met de kinderen en dat kan best hectisch zijn. Daarom heb ik besloten mijn vergaderruimte als flexplek gratis aan te bieden. Ik zet een potje neer waar je wat geld in mag stoppen voor gas en licht maar dit is geen verplichting. De voorwaarde is dat er één persoon tegelijk zit en dat je gezond bent uiteraard. Wil je er gebruik van maken dan mag je mij een PB sturen of WhatsApp bericht sturen (06-460 986 87)

SAMEN ZIJN WE STERK!