Muzikale Brunch

Brunch- Met-Live-Muziek

Op zondag 9 augustus 2020 organiseren Inge, Hans, Marieke, Marcel, Anna en Martijn een informele Brunch- Met-Live-Muziek. Kom genieten en ontmoeten op Dwingelderheem. Heerlijk eten, genieten van livemuziek en lekkere drankjes op deze zomerdag.

Even Voorstellen:
Wij zijn Marieke en Marcel en zowel kok als ondernemer van beroep. Wij hebben een kleinschalig biologisch cateringbedrijf waarmee we vooral als thuiskok actief zijn in de vorm van private dining of groepen op locatie verzorgen. We proberen met een vegetarische tour door Nederland meer bewustwording over onze gezondheid, het milieu en voedsel te creëren en mensen te laten ervaren dat vegetarisch ook heel feestelijk, chique en hip is, dus buiten onze maatschappelijke beweegredenen maken we er vooral graag een feestje van! In de kooktour proberen we van elk evenement iets unieks te maken, zo hebben we bij Dwingelderheem een walking brunch in de wilde tuin bedacht met livemuziek van zeer bijzondere muzikanten. Deze locatie staat dichtbij ons hart, niet alleen omdat Inge en Hans precies het goede voorbeeld geven over hoe het kan maar ook hoe positief en rijk de energie is die deze tuin draagt. Kom, beleef en ervaar al het goeds van het leven met heerlijke hapjes, mooie muziek op een geweldige locatie!

Wij zijn Anna en Martijn en wij denken dat muziek een sleutel vormt naar groei, ontwikkeling en verbinding. Om die reden zijn we bezig met het creëren van een interactieve voorstelling voor kinderen, waarmee we een jaar lang door Europa willen reizen. Uitgerust met een piano, cello, een mobiele studio en filmapparatuur willen we niet alleen een verhaal vertellen met muziek, maar willen ook de kracht ervan visueel maken in een documentaire.

Anna Lesterhuis, bevlogen muzikant, muziekdocente en -therapeute, gelooft dat de mens een muzikaal wezen is. Volgens Anna kan muziek bijdragen aan een beter besef van wie we zijn en waartoe we in staat zijn. Ze wil daarom zoveel mogelijk mensen helpen om de muziek die ze in zich hebben tot uiting te laten komen.

Martijn Josephs, toegewijd filmmaker, fotograaf en muzikant, gelooft dat we de wereld om ons heen vorm kunnen geven aan de hand van de verhalen die we vertellen. Met een piano, een penseel en een camera vertelt hij zijn verhaal en wil hij anderen inspireren om dat ook te doen.
Wij zijn Hans en Inge, eigenaren van Dwingelderheem. Wij verzorgen op deze mooie middag de drankjes. Heerlijke biologisch-dynamische wijnen, biologische biertjes en sappen. Terwijl jullie genieten van lekker eten en fijne muziek, zorgen wij voor verkoelende drankjes. In onze natuurtuin is het volop genieten van alle leven die er is. De prachtige wilde bloemen, de vlinders, insecten, kikkers en vogels.

Datum: 9 augustus 2020
Inloop: 11.00 uur
Einde: 14.30
Prijs: € 27,50 p.p. Voor de muziek en de brunch (excl. drankjes)
Op deze dag zal er ook nog een fooienpot aanwezig zijn. Wil je Martijn en Anna nog extra ondersteunen in hun Europa-tour dan kun je nog een vrijwillige bijdrage aan hun geven.
Reserveren: mail naar: info@dwingelderheem.nl.

Het verschuldigde bedrag graag overmaken op: NL18 TRIO 0198 1345 33 t.n.v. Dwingelderheem o.v.v. Brunch 05-7-20 Uw reservering is pas definitief nadat het bedrag is bijgeschreven.
www.dwingelderheem.nl Boterveen 13, 7991 PV Dwingeloo. Tel. 06-460 986 870