veilig vergaderen

Thuiswerken is het nieuwe normaal

Een wereld voor-en-na de Coronacrisis. Voor iedereen die gewend was om dagelijks naar kantoor te gaan is dit vanaf half maart verleden tijd. Misschien wel voor altijd? Maar liefst 53 procent van de werkende Nederlander staat positief tegenover thuiswerken. Ook zegt bijna de helft na de coronacrisis (deels) vanuit huis te willen blijven werken. Zo is volgens hen werk beter te combineren met hun gezin, concentreren zich beter of kunnen hun eigen tijd flexibeler indelen. Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden in nog geen vijf maanden tijd.

Het kantoor van de toekomst

Misschien is ook jouw kantoor misschien niet meer op de plek die je gewend was. En ga je alleen nog naar kantoor voor overleg, creatieve processen uitdenken of samen te werken aan een project. Dwingelderheem is dus misschien wel de plek voor kleinschalige overleggen met je collega’s. Huur per dag of dagdeel, met heerlijke biologische -vegetarische lunch. Het kantoor van de toekomst staat in Dwingeloo!

Maar dan wel geheel verzorgd  op een sfeervolle plek

Als je dan eens in de zoveel tijd met je collega’s een overleg hebt, dan wel geheel verzorgd  op een sfeervolle plek. Dwingelderheem in Dwingeloo is zo’n plek. Zomers werken en genieten in de natuurtuin, ’s winters op de Deel met een snorrende houtkachel.