Bijzondere workshoplocatie huren in Drenthe

Bij Dwingelderheem kunt u een bijzondere workshoplocatie huren. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende groene locatie in Drenthe om meer uit iedere workshop te halen. Want wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt tot een effectieve workshop of lesdag.

Bij Dwingelderheem kunt u een workshop organiseren en een ruimte krijgen voor 10 á 15 personen in Drenthe? In Drenthe vindt u Dwingelderheem in Dwingeloo. Geef je workshops en zoek je hierbij de juiste workshoplocatie, dan hoef je niet verder te zoeken.

 

Huur een bijzondere workshoplocatie in Drenthe

Voor hoeveel personen gaat u een workshop geven? En hoe wilt u dat de ruimte wordt ingedeeld? Hebt u een grote workshopruimte nodig of zijn er specifieke faciliteiten die aanwezig moeten zijn? Laat het ons weten en wij regelen het voor u! 

 

Een bijzondere workshoplocatie huren voor uw workshop in Drenthe

Voor iedere workshop maken wij onze cursusruimte geschikt naar uw wens. De workshopruimte is uitgerust met een compleet ingerichte keuken en daardoor ook zeer geschikt voor het geven van kookworkshops. De moestuin en kas zijn voor kookworkshops ook voor u beschikbaar. Pluk uw kruiden en bloemen met uw cursisten en laat ze ervaren wat vers voedsel met je doet. Buitenkoken of Outdoor-Cooking in onze overdekte vuurplaats is ook een bijzondere mogelijkheid.

 

Huur in Drenthe een bijzondere workshoplocatie midden in de Drentse natuur


Wil je een bijzondere workshoplocatie huren midden in de Drentse natuur? Wilt u uitzicht op een prachtige heemtuin? Zoek dan niet verder. Bij Dwingelderheem in Dwingeloo krijgt u meer dan een ruimte alleen. U krijgt een natuurtuin met inheemse planten en hergebruikte muren. Laat u verrassen met een heerlijke biologische en vegetarische lunch. Wij dragen het predicaat ’Gastvrij voor Vegetariërs’ van de Nederlandse Vegetariërbond.

 

Een bijzondere workshoplocatie huren in het rustige Drenthe


Dwingelderheem in Dwingeloo ligt tussen de natuurgebieden; Dwingelderveld, Drents Friese Woud en Leggelderveld. Alle drie prachtige natuurgebieden in het mooie Drenthe. Wandelend na de lunch in deze prachtige natuur geeft een dag op Dwingelderheem nog meer waarde.

 

Een bijzondere workshoplocatie boeken in Drenthe


Boek uw bijzondere workshoplocatie in Drenthe bij Dwingelderheem. Bij het boeken van een workshopruimte krijgt u vanzelfsprekend alle faciliteiten die horen bij het boeken van een workshoplocatie. Onze bijzondere workshoplocatie is o.a geschikt voor:

 • Het geven van trainingen
 • Vergadering
 • Creatieve brainstormsessies
 • Workshops
 • Bijeenkomsten

Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! Onze workshoplocatie is volledig rolstoeltoegankelijk.

 

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’