De Heemhouders

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-boerderij-Hans-kind

Ik ben Hans
Koken in de natuur

Geboren en getogen in Harlingen, naast de liefde voor varen en zee zit ook – als zoon van een timmerman – het timmervakmanschap in zijn bloed. De overgrootouders van Hans hadden al een kleine scheepswerf in Harlingen waar veel hout werd bewerkt. Zijn grootvader zette de traditie voort en startte een timmer-aannemersbedrijf. Jong geleerd, oud gedaan.

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-Heemhouders-hans

Zo blijkt, want geef Hans een stuk hout en hij maak er wat moois van. Het timmermansvakmanschap vond zijn vader geen goede keus voor zijn zoon dus werd hij kok. Met binnen- en buitenlandse kookavonturen van Zwitserland via Terschelling naar Amsterdam.

Nu met de poten weer terug op Drentse grond, geniet Hans van het klussen binnen en buiten ‘t  Heem en is hij “chef” outdoor cooking op de vuurplaats.

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-boerderij-Inge-kind

Ik ben Inge
Natuurlijk eten en fotografie

Een buitenkind dat was ze vroeger al! Elke dag was Inge op de boerderij (van de buren) te vinden in Meeden. Van de boer mocht ze op de combine, mee naar de aankoopcentrale graan weg brengen en in de vakantie lekker slapen in het stro.

Inge Dijkinga

Inge heeft alles met buiten, groen en duurzaam. Na een bloemenwinkel en tuincentrum als mooie groene werkervaringen is ze inmiddels een flink aantal jaren fotograaf, gespecialiseerd in culinaire fotografie.

Inge heeft alles met eten en voeding bereiden, want ze is gediplomeerd natuurvoedingskundige en natuurvoedingkok.
De catering (voor jou) verzorgen is voor haar een feestje!

Whatsapp
Facebook
Instagram
LinkedIn