Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-boerderij-Inge-kind
Inge Dijkinga

Ik ben Inge
Natuurlijk eten en fotografie

Inge (1964) heeft alles met eten, voeding bereiden en groente kweken. Ze heeft een studie Natuurvoedingsconsulent afgerond in Driebergen en een opleiding aan De Groene Kookacademie in Amersfoort gevolgd. Haar specialiteit is vegetarisch koken. Voor haar geen voedingstrends maar consequent vers, onbewerkt en biologisch eten; Goed voor ieder mens! Daarnaast probeert ze zoveel mogelijk te oogsten uit eigen moestuin en kas. Dit dan voor de vergadergasten of voor diegene die een kookworkshop volgt op Dwingelderheem.

 

Inge legt haar gasten graag uit wat ze voor ze heeft gekookt, wat altijd erg gewaardeerd wordt. Haar mooiste missie is om mensen bewust te maken van echte pure smaken, zonder toevoegingen maar door Moeder Natuur zelf creëerde smaken. Van klein zaadje tot een uiteindelijk gerecht op je bord, er is niets mooiers te bedenken.

 

Inge kookt graag met seizoensproducten en weet je iedere keer weer te verrassen met bijzondere smaken. Ze is dol op de Noord-Afrikaanse keuken. Heerlijke kleurrijke groenten in combinatie met geurige specerijen. Inge deelt haar gepassioneerdheid voor vers en onbewerkt eten graag met anderen. Daarom geeft ze ook graag kookworkshops. ‘Kennis delen is altijd een hele mooie interactie, ik krijg er veel energie voor terug’

 

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-boerderij-Hans-kind

Ik ben Hans
Koken in de natuur

Geboren en getogen in Harlingen, naast de liefde voor varen en zee zit ook – als zoon van een timmerman – het timmervakmanschap in zijn bloed. De overgrootouders van Hans hadden al een kleine scheepswerf in Harlingen waar veel hout werd bewerkt. Zijn grootvader zette de traditie voort en startte een timmer-aannemersbedrijf. Jong geleerd, oud gedaan.

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-Heemhouders-hans

Zo blijkt, want geef Hans een stuk hout en hij maak er wat moois van. Het timmermansvakmanschap vond zijn vader geen goede keus voor zijn zoon dus werd hij kok. Met binnen- en buitenlandse kookavonturen van Zwitserland via Terschelling naar Amsterdam.

Nu met de poten weer terug op Drentse grond, geniet Hans van het klussen binnen en buiten ‘t  Heem en is hij “chef” outdoor cooking op de vuurplaats.

Whatsapp
Facebook
Instagram
LinkedIn