Groene vergaderlocatie in Drenthe

Groene vergaderlocatie in Drenthe

 

Behoefte aan een groene vergaderlocatie in Drenthe? Wij hebben een prachtige groene vergaderlocatie. Anders dan standaard en midden in de natuur. Bij ons krijgt u veel extra’s in een vergaderarrangement.

 

Groene vergaderlocatie huren in Drenthe

 

Wilt u een groene vergaderlocatie in Drente huren voor uw vergadering, training of workshop? Dwingelderheem in Drenthe lis een adembenemende plek die rust en ruimte uitstraalt. Het is zeer geschikt voor coaching, brainstormsessies, vergadering of onderhandeling. Geniet van onze prachtige natuurtuin waarin we leuke zitjes hebben gemaakt om u even terug te trekken, een opdracht uit te voeren tijdens een trainingssessie of even te dommelen in het zonnetje.

 

Arrangement boeken in groene vergaderlocatie in Drenthe 

 

Als u met een groep tot 15 personen een groene vergaderlocatie in Drenhte wilt huren, dan is Dwingelderheem de perfecte plek. De ruimte is perfect voor deze hoeveelheid mensen.  De eigen catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vitaliteitsconcept’; het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch.  Geniet van lekker maar verantwoorde lunches en drankjes gedurende de hele bijeenkomst. Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Klik hier voor de prijzen

 

Groene vergaderlocatie met veel faciliteiten in Drenthe 

 

Bij het boeken van een groene vergaderlocatie in Drenthe is er vanzelfsprekend een LED-scherm aanwezen waarop u uw (digitale) presentaties kunt geven. Daarnaast heeft u altijd de beschikking over een beamer, een MacBook, geluidsboxen, microfonen, een flipover met stiften en een whiteboard. Tip voor externe trainers: Stuur ons een dag voordat u komt uw Powerpoint of Prezi presentatie en wij zorgen dat alles netjes draait als u komt. Geen stress en alle tijd om iedereen rustig welkom te heten. Wilt u een andere opstelling in de plenaire zaal? Geen probleem, wij denken graag met u mee want niets is bij ons standaard en we houden van uitdagingen. Ons bedrijf is volledig rolstoelvriendelijk en heeft een aangepast toilet.

Het huren van een ruimte is geschikt voor:

 • Het geven van trainingen
 • Vergadering
 • Creatieve brainstormsessies
 • Workshops
 • Teambuilding
 • Ontmoeting met collega’s
 • Seminars

Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’