Heemactiviteiten

Kookworkshop " Intuïtief Koken met de seizoenen"

ID20150822009

Kookworkshop; “Intuïtief koken met de seizoenen”
Door te koken met wat de seizoenen en de voorraadkast je bieden, wordt koken een stuk spannender en meer ecologisch. We gaan koken met lokale en biologische seizoen groenten.

We streven ernaar om voedselverspilling helemaal terug te dringen en we proberen alles te gebruiken van de plant. Een leuke en spannende belevenis; wat heeft de natuur ons te bieden in combinatie met de voorraad van je keukenkastje en koelkast.

Kookworkshop

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-kookworkshop

‘ De Wilde Groententaart’
Tijdens deze workshop van Inge Dijkinga en Leah Groeneweg gaan we samen een gezonde en lekkere maaltijd bereiden van natuurvoeding, aangevuld met eetbare wilde planten. Onder leiding van Inge leer je een heerlijke hartige taart te maken van pure, onbewerkte voedingsmiddelen, die biologisch of biologisch-dynamisch geteeld zijn en waar geen kunstmatige voedingsstoffen aan zijn toegevoegd.

Outdoor cooking

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-Groningen-kookworkshop-buitenleven-vuurkoken

Paardenbloemen, zevenblad en smalle weegbree op je bord? Het is lekker, gezond en leuk om te doen! Tijdens deze workshop maak je kennis met eetbare wilde planten die je in de berm, het weiland of je achtertuin kunt vinden.

‘Kookschool à la Rineke’

Boekpresentatie van het boek ' Alles draait om je hormonen'

Misschien ben je de gelukkige bezitter van één van de boeken van Rineke Dijkinga. Misschien heb je ze zelfs allemaal. Toch kom je er maar niet toe om consequent te koken met de recepten uit deze boeken. Of heb je koudwatervrees omdat je niet precies weet hoe je kunt experimenteren met andere ingrediënten dan in het recept staan.

MTB clinic

mtb-clinic
Mtb-clinic

Waarom kom ik dat steile klimmetje niet boven. Moet ik nu voor of in de bocht remmen? maar met welke rem dan?

Wanneer je een mountainbike clinic bij Dwingelderheem volgt krijg je antwoord op al deze vragen, en nog veel meer. Door het volgen van een clinic, krijg je meer controle en plezier in het mountainbiken. Door die controle kun je meer ontspannen, waardoor je eerder openstaat voor nieuwe uitdagingen.

Locatie huur

vergaderruimte
vergaderruimte

Locatie te huur is voor het geven van trainingen en workshops (zelfvoorzienend en/of met catering).