Onze lunches zijn volledig huisgemaakt, vers, biologisch en vegetarisch.

Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.  Mocht dit onvoldoende opleveren dan wordt de groente aangevuld door lokale telers en de plaatselijke natuurvoedingswinkel.

Vegetarisch & biologisch diner

De ingrediënten van de maaltijden zijn altijd 100% biologisch, vegetarisch en zoveel mogelijk uit de streek en uit eigen ecologische moestuin/kas. Alles is vers gemaakt zonder toevoegingen. Dieetwensen graag op tijd aan ons doorgeven.

Geen after-lunch-dip

Bij ons krijg je uitsluitend volwaardige en volkoren producten. Door veel groenten te eten krijg je een behoorlijke portie vezels binnen Deze helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en zorgen voor meer energie.

Vergaderen volgens het vitaliteitsconcept

De eigen biologische catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vergaderen met vitaliteitsconcept’;

het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch.

 

Vegetarisch & biologisch diner

Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Wij houden je energielevel graag op peil gedurende de hele dag dat je bij ons verblijft. Wat dacht van een vers geperst ‘Gembershotje’ om 16.00 uur? Of een krachtige vers getrokken kruiden/groentebouillon? Het bekende moment waarop bij velen het energieniveau weer een boost kan gebruiken. Versgeperst in onze slow-juicer van verse groenten en fruit én een vleugje gember. Zo kun je er weer even tegenaan!

Echt zuiver water...

Gedurende de hele dag liggen er flessen gekoeld en gezuiverd drinkwater voor u klaar in de koelkast. Het water is gefilterd d.m.v. omgekeerde osmose. Dit is één van de meest effectieve manieren om water te behandelen. Het hoofdfilter in dit systeem is het Omgekeerde Osmose Membraan en reinigt het water tot 98%. Het water wordt door een fijnmazige wand (het membraan) met een poriegrootte van 1/10.000 micron geperst. Bij ons drinkt u echt zuiver water. Water is haar zuiverste vorm. En dat kun je proeven, het water is ‘ronder’ en veel smaakvoller dan normaal kraanwater.

Impressie

Koken op vuur, altijd leuk en lekker.
Smakelijke lunch

Contactgegevens

Inge Dijkinga
Dwingelderheem
Boterveen 13

7991 PV Dwingeloo

U kunt ons bellen op
06- 46 09 86 87

Of u kunt e-mailen naar
info@dwingelderheem.nl
en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.

Onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte gehouden worden met het laatste nieuws, aanbiedingen en meer interessante weetjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

 

Direct Reserveren