Heemkeuken

Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.  Mocht dit onvoldoende opleveren dan wordt de groente aangevuld door lokale telers – zoals Boer Sil uit Dwingeloo en de plaatselijke natuurvoedingswinkel.

De lunch is altijd met vers, eigengebakken brood van zelfgemalen meel. (link naar prijslijst). Zowel de lunch als het diner is altijd biologisch en vegetarisch. Zowel de lunch als het diner is in buffetvorm.

Een Heem dat is wat we zijn! Je stapt op het erf en je voelt je thuis. Dat is ons streven. Of je nu een training wilt geven, creatief wilt vergaderen of een workshop wilt verzorgen bij ’t Heem is het mogelijk.

Geniet van puur, de natuurtuin met inheemse planten en hergebruikte muren, de kakelende kippetjes (van de buren) en schattige hondjes. Zoek verdieping en geniet van het kleine. Stook een vuurtje, vergader buiten, dommel weg in het zonnetje. Pluk lekkers in de biologische moestuin en Inge (gediplomeerd) natuurvoedingskundige en natuurvoeding kok neemt je mee in de smaakvolle wereld van echt eten!

 

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-drenthe-buitenleven-locatie-boerderij-boterbloempjes

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


De vuurplaats
Koken op vuur, altijd leuk en lekker.

Wij verzorgen graag uw lunch of diner, uw keuze kunt u aangeven bij de ‘details’.

Lunch met versgebakken brood en fruitsappen

Gevulde maaltijdsoep, versgebakken brood, tapenade, fruitsappen/ kruidenthee:
€ 14,50 p.p.

Lunch met gevulde maaltijdsoep

Gevulde maaltijdsoep, versgebakken brood, tapenade, maaltijdsalade, fruitsappen/ kruidenthee:
€ 17,50 p.p.

Lunch met diverse kaarssoorten

Gevulde maaltijdsoep, versgebakken brood, diverse kaassoorten, tapenade, maaltijdsalade, fruit, fruitsappen/ kruidenthee:
€ 19,50 p.p.

Vegetarische/biologische diner

De ingrediënten van de maaltijden zijn altijd 100% biologisch, vegetarisch en zoveel mogelijk uit de streek en uit eigen ecologische moestuin/kas. Alles is vers gemaakt zonder toevoegingen. Dieetwensen graag op tijd aan ons doorgeven.