Heemkeuken

Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch) komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas. Mocht dit onvoldoende opleveren dan wordt de groente aangevuld door lokale telers – zoals Boer Sil uit Dwingeloo en de plaatselijke natuurvoedingswinkel.

Onze lunches zijn altijd huisgemaakt, dagvers, voedzaam, biologisch en vegetarisch.

 

Een Heem dat is wat we zijn! Je stapt op het erf en je voelt je thuis. Dat is ons streven. Of je nu een training wilt geven, creatief wilt vergaderen of een workshop wilt verzorgen bij ’t Heem is het mogelijk.

Geniet van puur, de natuurtuin met inheemse planten en hergebruikte muren, de kakelende kippetjes (van de buren) en schattige hondjes. Zoek verdieping en geniet van het kleine. Stook een vuurtje, vergader buiten, dommel weg in het zonnetje. Pluk lekkers in de biologische moestuin en Inge (gediplomeerd) natuurvoedingskundige en natuurvoeding kok neemt je mee in de smaakvolle wereld van echt eten!

Dwingelderheem-Dwingeloo-vergaderen-activiteiten-workshops-verhuren-drenthe-buitenleven-locatie-boerderij-boterbloempjes

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


De vuurplaats
Koken op vuur, altijd leuk en lekker.

Wij verzorgen heel graag uw lunch en/of diner tijdens uw vergaderarrangement.

Vers biologisch eten.
Vers biologisch en vegetarisch.
Huisgemaakt en vers.

Vegetarische/biologische diner

 

De ingrediënten van de maaltijden zijn altijd 100% biologisch, vegetarisch en zoveel mogelijk uit de streek en uit eigen ecologische moestuin/kas. Alles is vers gemaakt zonder toevoegingen. Dieetwensen graag op tijd aan ons doorgeven.

Kijk op de tarievenpagina naar alle vergaderarrangementen.

Vers, biologisch, voedzaam en vegetarisch

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Vult u hieronder uw gegevens in en dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.