Inspirerende vergaderlocatie in Drenthe

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie nabij Zwolle? Op Dwingelderheem in Dwingeloo kunt u informeel vergaderen, maar ook gezellig samen zijn. Niet alleen beschikken wij over uitstekende vergaderfaciliteiten, maar u heeft ook nog eens prachtig uitzicht over onze natuurtuin. De omgeving, het groene Dwingeloo, zorgt ook nog eens voor een extra dimensie bij een vergadering. Op Dwingelderheem organiseert u uw informele vergadering of trainingssessie.

 

 

De vergaderlocatie van Dwingelderheem

 

De vergaderzaal is rustig qua kleur en geluid. Altijd voldoende verse lucht door ons mechanische ventilatiesysteem. Vanuit de vergaderzaal hebt u een prachtig uitzicht over onze natuurtuin met grote vijver.

 

Positieve ervaringen over de vergaderlocatie

 

Op onze schoolborddeuren kunt u de ervaringen lezen van bedrijven die al een vergadering hebben gehouden bij onze vergaderlocatie nabij Zwolle. Zij zijn vooral te spreken over de omgeving en de locatie van Dwingelderheem. Onze catering wordt altijd hooggewaardeerd door onze gasten. Wist u al dat bij ons alle vormen van biologische catering mogelijk zijn? 

 

Meer inspiratie op de vergaderlocatie

 

Onze vergaderlocatie nabij Zwolle ligt middenin het groene hart van Drenthe. Omringd door de Nationaal Parken Dwingelderveld en het Drents Friese Woud.. Wij willen op onze locatie laten zien dat vergaderen en natuur perfect samengaan. Ontdek zelf ook het prachtige uitzicht vanuit onze vergaderlocatie. De locatie is ook nog eens heel erg geschikt voor het houden van heisessies. Voor inspiratie hiervoor kunt u kijken op onze pagina teambuilding.

 

Dwingelderheem: dé vergaderlocatie nabij Zwolle

 

Op basis van uw wensen maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Dwingelderheem is een unieke locatie en biedt veel inspiratie. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie nabij Zwolle waar inspirerend vergaderen mogelijk is? En ziet u het wel zitten om een vergadering te organiseren bij Dwingelderheem? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Organiseer een heisessie waar u in alle rust kunt vergaderen bij onze vergaderlocatie nabij Zwolle.

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’