Kookworkshops bij Dwingelderheem

Pluk lekkers in de biologische moestuin en Inge (gediplomeerd) natuurvoedingskundige en natuurvoeding kok neemt je mee in de smaakvolle wereld van echt eten! Wil je koken op hout, een vegetarisch diner bereiden of toch liever een workshop intuïtief koken?

Kookworkshop 'Volgens Rineke'

De workshop ‘Volgens Rineke’ is voor iedereen die nog even een zetje in de rug nodig heeft om te starten echt te gaan koken met onbewerkte ingrediënten. Als je gaat koken zonder pakjes en zakjes en dus gaat werken met échte producten  zal je ervaren dat je échte smaken op je bord krijgt.

Workshop intuïtief koken

Door te koken met wat de seizoenen en de voorraadkast je bieden, wordt koken een stuk spannender en meer ecologisch. We gaan koken met lokale en biologische seizoensgroenten. Daardoor leer je ook te koken met restjes van de vorige dag en hoef je nooit meer eten weg te gooien.

'Bakken zonder suiker'

In deze workshop leer je alles over suiker én maak je zelf de lekkerste koekjes, cake en taart zonder suiker. Je maakt kennis met de verschillende soorten natuurlijke zoete smaakmakers. Er wordt onder andere gewerkt met stevia, gula java, gedroogd fruit. Deze workshop is volledig biologisch en vegetarisch.

Koken op houtvuur

We gaan buiten koken in onze overdekte vuurplaats. Tijdens deze workshop komen diverse thema’s aan bod: van de basis tot het bakken van brood en een overheerlijke appeltaart uit de Dutch Oven. En natuurlijk proeven we aan het eind van de workshop de gemaakte gerechten.

Impressie Kookworkshops

 

Contactgegevens

Inge Dijkinga
Dwingelderheem
Boterveen 13

7991 PV Dwingeloo

U kunt ons bellen op
06- 46 09 86 87

Of u kunt e-mailen naar
[email protected]
en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.

Onze nieuwsbrief

 

Direct Reserveren

Whatsapp
Facebook
Instagram
LinkedIn