Over ons 

Inge en Dwingelderheem

Met Dwingelderheem kan ik uiting geven aan duurzaamheid, natuurbeheer, eerlijkheid, rust, lekker eten en drinken en gastvrijheid. Dit valt samen met alle dingen die ik heel leuk of belangrijk vind; biologische groente verbouwen, hiermee de lekkerste gerechten voor mijn gasten bereiden en goed zijn voor de natuur. Dit laatste zie je ook terug in de weelderige natuurtuin. Altijd ben ik bezig om inheemse bloemensoorten te vermeerderen voor de tuin. Vele soorten vogels, insecten, vlinders en amfibieën hebben hun plekje op het erf gevonden.

echt zuiver water
echt zuiver water
champagne proost trouwen

Zaaien, planten en oogsten.

Als kind had ik weinig geduld, ik groef alles na een paar dagen alweer op om te kijken of het wel opkwam. Maar goed dat ik dit geduld tegenwoordig wel kan bewaren, anders zouden mijn gasten geen, door mij geteelde, groenten op hun bord krijgen! Ik ontvang al mijn gasten met enthousiasme en zorg ervoor dat ze een bijzondere dag hebben met lekker en gezond eten, positieve energie en rust. Toen wij in 2016 voor het eerst op het erf kwamen heb ik deze rust net zo ervaren en ik ervaar dit tot op de dag van vandaag nog steeds.

Inge Dijkinga, gastvrouw Dwingelderheem

champagne proost trouwen

Hans en Dwingelderheem

In mijn werkzame leven ben ik duurzaamheidsexpert en help ik mee aan een duurzamere wereld. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst door Dwingelderheem nóg mooier en beter te maken. Als ik niet binnen aan het klussen ben dan vind je me vast ergens in de tuin, bezig met een nieuw project. In een vorig leven was ik werkzaam als kok en ook de keuken is mij niet vreemd! 

Hans van der Zee, energie-expert en klusbaas

champagne proost trouwen

Faitrade en Dwingelderheem 

Eerlijke handel voor iedereen. Het is een mooi streven om uit te dragen naar onze gasten. We willen zelf graag ook eerlijk beloond worden voor ons werk en dat gunnen we ook al onze medemensen. Door Fairtrade uit te dragen hopen we mensen aan het denken te zetten.

champagne proost trouwen
Locatie met Meerwaarde

Een locatie met meerwaarde.

We zijn aangesloten bij ‘Locaties met meerwaarde(n)’.  Dat betekent dat we gezien worden als een bijzondere en inspirerende locatie en dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen op het gebied van natuur, cultuur en mens. In andere woorden; Dwingelderheem onderneemt duurzaam, sociaal en inclusief!

Locatie met Meerwaarde

Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom.

Ben je enthousiast geworden en wil je een arrangement bij ons boeken? Bekijk onze arrangementen of maak direct je reservering. Staat je arrangement er niet bij of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Familieopstellingen