Trouwen & Ceremonies 

echt zuiver water

Intiem & kleinschalig trouwen op een unieke locatie in de natuur.

Wil je trouwen, proosten en taart eten op een plek middenin de natuur? Dwingelderheem is fotogeniek, uniek en rustgevend en is geschikt voor kleinschalige ceremonies en recepties zonder feest. In de zomer is de bloeiende natuurtuin daarnaast prachtig om je fotoshoot te organiseren!

echt zuiver water

Geschikt voor ceremonies en trouwrecepties.

Als bruidspaar kun je elkaar het jawoord geven bij de sfeervolle vijver in de natuurtuin, vergezeld door je naasten en gasten die getuige zijn van deze bijzondere dag. Als je kiest voor Dwingelderheem als trouwlocatie dan kies je voor een rustige, kleinschalige en intieme plek voor jezelf en voor je gasten. 

champagne proost trouwen
champagne proost trouwen

Wij zorgen voor heerlijk eten en drinken.

Voor de huwelijksreceptie voorzien we in de lekkerste bonenkoffie, latte’s, cappucino’s, thee en verse sapjes. Als je wilt proosten met een feestelijk glaasje bubbels kan dit natuurlijk ook. Afhankelijk van het tijdstip kunnen wij zorgen voor hapjes, zoete lekkernijen of een verse borrelplank.  

champagne proost trouwen

Geen feestje zonder taart.

Willen jullie graag de taart aansnijden tijdens de trouwreceptie? Bij Dwingelderheem zorgen we voor een heerlijke bruidstaart die is afgestemd op jullie wensen. Als er iets te vieren valt kan taart natuurlijk niet ontbreken! Neem vooral contact met ons op zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken!

champagne proost trouwen

Handig om te weten

Als je bij ons komt trouwen is het handig om van tevoren te weten wat er aanwezig is. Heb je speciale wensen? Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Let op: bij Dwingelderheem kun je geen trouwfeest organiseren!

Eten en drinken

in overleg.

Gebruik van natuurtuin

inbegrepen.

Gebruik van overdekte vuurplaats

in overleg.

Gebruik van overdekt binnenterras

inbegrepen.

Gratis parkeerplekken

inbegrepen.

Geschikt voor feesten?

Niet geschikt.

Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom.

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag bij ons trouwen? Neem contact met ons op zodat we jullie wensen kunnen doornemen voor een passende prijsopgave. Je kunt op afspraak ook eerst bij ons komen kijken.

Familieopstellingen

Veelgestelde vragen

Kunnen we ook een feest bij jullie organiseren?

Een feest organiseren bij Dwingelderheem is niet mogelijk. We zijn een kleinschalige locatie in de natuur en een feest met muziek organiseren past daar niet bij.

Waar kan ik de prijslijst vinden?

Omdat trouwen vaak maatwerk is hanteren we hier geen vaste prijslijst voor. Voor jullie wensen en ideeën kun je eenvoudig contact met ons opnemen. We denken graag met je mee over een geschikt arrangement.

Zijn er ook overnachtingsmogelijkheden bij Dwingelderheem?

Nee, Dwingelderheem heeft geen overnachtingsmogelijkheden. Er zijn gelukkig genoeg leuke plekken in de buurt waar je terecht kunt voor een overnachting.

Is de locatie helemaal voor onszelf?

Als je bij ons komt is de locatie helemaal voor jullie. Mocht er op de geboekte dag nog een andere activiteit bij ons plaatsvinden dan geven we dit ruim van tevoren aan.

Kunnen we ook eerst even komen kijken?

Uiteraard, ondanks onze foto-impressie snappen we dat jullie de locatie in het echt willen zien. We ontmoeten je graag en geven je een rondleiding over het erf.

Zijn kinderen ook welkom?

Ja zeker, onze natuurtuin is echter vrij kwetsbaar en is niet beloopbaar, de natuurvijver is daarnaast niet kindvriendelijk. Jonge kinderen moeten daarom altijd onder begeleiding blijven van een ouder, we spreken uit ervaring!