Vergaderen met vitaliteitsconcept

De eigen biologische catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vergaderen met vitaliteitsconcept’; het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch.  Geniet van lekker maar verantwoorde lunches en drankjes gedurende de hele bijeenkomst. Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Wij houden je energielevel graag op peil gedurende de hele dag dat je bij ons verblijft. Wat dacht van een vers geperst ‘Gembershotje’ om 16.00 uur? Of een krachtige vers getrokken kruiden/groentebouillon? Het bekende moment waarop bij velen het energieniveau weer een boost kan gebruiken. Versgeperst in onze slow-juicer van verse groenten en fruit én een vleugje gember. Zo kun je er weer even tegenaan. Dit is vergaderen met het vitaliteitsconcept.

 

Dwingelderheem werkt met het vitaliteitsconcept

 

Geen dippen in uw energielevel door het vitaliteitsconcept van Dwingelderheem. Door biologisch, vegetarisch en volwaardig te eten tijdens uw vergadering loopt u niet het risico op een laag energiepijl.

 

Bij ons drinkt u echt zuiver water

 

Gedurende de hele dag liggen er flessen gekoeld en gezuiverd drinkwater voor u klaar in de koelkast. Het water is gefilterd d.m.v. omgekeerde osmose. Dit is één van de meest effectieve manieren om water te behandelen. Het hoofdfilter in dit systeem is het Omgekeerde Osmose Membraan en reinigt het water tot 98%. Het water wordt door een fijnmazige wand (het membraan) met een poriegrootte van 1/10.000 micron geperst.Bij ons drinkt u echt zuiver water. Water is haar zuiverste vorm. En dat kun je proeven, het water is ‘ronder’ en veel smaakvoller dan normaal kraanwater.

 

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’