WORKSHOP 'VOLGENS RINEKE'

De workshop ‘Volgens Rineke’ is voor iedereen die nog even een zetje in de rug nodig heeft om te starten echt te koken met onbewerkte ingrediënten.

Over de workshop

“Koken met pure en biologische ingrediënten volgens de recepten van Rineke Dijkinga

Misschien ben je de gelukkige bezitter van één van de boeken van Rineke Dijkinga:
– Weten van (h)eerlijk eten1, 
– Weten van(h)eerlijk eten 2 ,
– Alles draait om je hormonen, of
– Op weg naar meer energie

Misschien heb je ze zelfs allemaal. Toch kom je er maar niet toe om consequent te koken met de recepten uit deze boeken. Of heb je koudwatervrees omdat je niet precies weet hoe je kunt experimenteren met andere ingrediënten dan in het recept staan. Of voel je je nog niet vertrouwd met het toevoegen van kruiden en specerijen naar eigen smaak.  

Voor deze mensen heeft Rineke samen met haar zus Inge deze kookworkshop ontwikkeld.  Rineke is bekend door haar lezingen en het schrijven van haar boeken. Inge is bekend als culinair fotograaf van o.a de boeken van Rineke. Daarnaast heeft Inge opleidingen gevolgd als Natuurvoedingskundige (Kraaybeekerhof, Driebergen) en Natuurvoedingskok De Groene Kookacademie, Amersfoort) Een prachtige combinatie van kennis die de zussen hebben over gezonde voeding.

Kosten

  • €590 per groep (max 10 pers.)
  • volledig biologisch
  • voor maximaal 10 personen
  • inclusief drankjes en lunch
  • inclusief recepten en receptenboekje
  • duur : 3 uur
  • tijd en datum : in overleg

*Inschrijving kan uitsluitend door zelf een groepje samen te stellen.
Degene die boekt ontvangt de totaalfactuur bij de boeking.
De boeking is definitief na betaling van de factuur.

Wat ga je leren?

“Als je gaat koken zonder pakjes en zakjes, en dus gaat werken met échte producten, zal je ervaren dat je ook échte smaken op je bord krijgt.”

De voordelen gaan nog verder:

-Door het volledig zelf klaar maken van je maaltijden, ben je vaak ook een stuk goedkoper uit.

-Kiezen voor pure producten is een stuk vriendelijker voor het milieu en voor je eigen gezondheid.

-Het is superleuk is om écht te koken, om een maaltijd zelf klaar te maken die bovendien erg veel smaak heeft zonder daarvoor smaakversterkers, geur-en-kleurstoffen te hoeven gebruiken.

Tijdens deze workshop maken we heerlijke en verrassende gerechten en hapjes. Daarna dekken we de tafel en gaan we gezamenlijk genieten van al het lekkers voor de lunch. Wanneer het weer het toelaat eten we gezamenlijk in de prachtige tuin op Dwingelderheem.

Na afloop van deze kookworkshop heb je inspiratie en concrete tips genoeg gekregen om thuis lekker met de boeken van Rineke aan de slag te gaan. Je hebt ook geleerd welke basisingrediënten je minimaal in je keukenkastje moet hebben staan om dagelijks een gezonde maaltijd te kunnen koken.

Workshopleider

“Inge Dijkinga heeft alles met buiten, groen en duurzaam. Ze is gepassioneerd over alles wat met eten en voeding te maken heeft.”

Inge is natuurvoedingskok en heeft opleidingen gevolgd als Natuurvoedingskundige (Kraaybeekerhof, Driebergen) en Natuurvoedingskok De Groene Kookacademie, Amersfoort).

Met een biologische moestuin voor alle verse ingrediënten en jarenlange ervaring op het gebied van lesgeven heeft Inge alles in huis voor een uiterst leerzame en smakelijke workshop!

 

SAMEN KOKEN IS LEUKER

Leuk als familie-uitje, personeelsfeestje ,teamuitje vrienden(innen) groepje. Je kunt elkaar als groepje na de workshop blijven motiveren om aan de slag te blijven met deze manier van koken.

Direct Reserveren

Contactgegevens

Inge Dijkinga
Dwingelderheem
Boterveen 13

7991 PV Dwingeloo

U kunt ons bellen op
06- 46 09 86 87

Of u kunt e-mailen naar
info@dwingelderheem.nl
en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden.