Voor uw workshop een ruimte huren in Drenthe

Voor uw workshop een ruimte huren in Drenthe? Dan zit u bij Dwingelderheem goed. Wij zijn geen gewone workshoplocatie. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende groene locatie in Drenthe om meer uit iedere workshop te halen. Want wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt tot een effectieve workshop of lesdag.

 

Workshop organiseren in Drenthe     

Bij Dwingelderheem kunt u een workshop organiseren en een ruimte krijgen voor 10 á 15 personen in Drenthe? In Drenthe vindt u Dwingelderheem in Dwingeloo.

 

Voor uw workshop een ruimte huren in Drenthe

Wij hebben onze workshopruimte zodanig ingericht dat er veel licht binnenkomt, er meer dan voldoende luchttoevoer is en er uiterst comfortabele stoelen en zitballen tot uw beschikking zijn. Onze tafels zijn in hoogte verstelbaar en daardoor geschikt als statafels. Deze ruimte stelt u in staat om het allerbeste uit uw workshop te halen. De nabije natuur speelt hierin een heel belangrijke rol. Kortom, bij Dwingelderheem kom je doeltreffend bijeen in het groen! Ons bedrijf is volledig rolstoeltoegankelijk.

 

Een complete ruimte huren voor uw workshop in Drenthe

Voor iedere workshop maken wij onze cursusruimte geschikt naar uw wens. De workshopruimte is uitgerust met een compleet ingerichte keuken en daardoor ook zeer geschikt voor het geven van kookworkshops. De moestuin en kas zijn voor kookworkshops ook voor u beschikbaar. Pluk je kruiden en bloemen met je cursisten en laat ze ervaren wat vers voedsel met je doet. Ook voor een meerdaagse workshop kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met B&B ‘Ons’ en Hotel Wesseling in Dwingeloo.

 

Huur in Drenthe een workshopruimte bij de natuur


Wilt u uitzicht op een prachtige heemtuin? Zoek dan niet verder. Bij Dwingelderheem in Dwingeloo krijgt u meer dan een ruimte alleen. U krijgt een natuurtuin met inheemse planten en hergebruikte muren. Laat uw creatieve gedachten de vrije loop en kom tot nieuwe inzichten en mooie verhalen om het haardvuur in onze knusse overdekte vuurplaats. Begin of eindig uw workshop rond de haard. Wandel of zit in de bloementuin en laat u inspireren door de natuur en de rust. Laat u tenslotte, voor de lunch, door onze natuurvoedingsdeskundige en -kok Inge Dijkinga meevoeren in de smaakvolle wereld van echt en natuurlijk eten. Onze lunches zijn altijd biologisch en vegetarisch. Wij hebben verstand van lekker eten! We oogsten zoveel mogelijk groenten en kruiden uit eigen kas en tuin en vullen dit aan met producten van plaatselijke biologische telers. Een voedzame en verse lunch op tijdens de workshop geeft je volop energie. Eenmaal in Dwingeloo waant u zich in een andere wereld, de wereld op het erf van Dwingelderheem in Dwingeloo.

 

Een workshoplocatie huren in het groenste deel van Drenthe


Dwingelderheem in Dwingeloo ligt tussen de natuurgebieden; Dwingelderveld, Drents Friese Woud en Leggelderveld. Alle drie prachtige natuurgebieden in het mooie Drenthe. Wandelend na de lunch in deze prachtige natuur geeft een dag op Dwingelderheem nog meer waarde.

 

Tijdens de workshop in Drenthe meer dan genoeg faciliteiten beschikbaar


Bij het huren van een workshopruimte is er vanzelfsprekend een LED-scherm waarop u uw (digitale) presentaties kunt geven. Daarnaast heeft u altijd de beschikking over een beamer, een MacBook, geluidsboxen, microfonen, een flipover met stiften en een whiteboard. Mail ons de dag voor uw bezoek uw Powerpoint of Prezi-presentatie en alles staat netjes klaar. Geen stress over de vraag of uw presentatie goed wordt weergegeven. Wij ontzorgen u, daar zijn we goed in en we doen het graag op Dwingelderheem. Wij hebben bovendien een rolstoeltoegankelijke workshopruimte.

Het huren van een ruimte is geschikt voor:

 • Het geven van trainingen
 • Vergadering
 • Creatieve brainstormsessies
 • Workshops
 • Bijeenkomsten

Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

 

 

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’