Tijdens de workshop leer je het maken, lezen en onderhouden van vuur te gebruiken als metafoor om je eigen vuurtje (weer) te laten branden.

Praktisch

Reflecterend

Workshop “Vuur en Energie”

Tijdens de workshop leer je het maken, lezen en onderhouden van vuur te gebruiken als metafoor om je eigen vuurtje (weer) te laten branden.

 

Steeds meer werknemers vallen uit door stress en langdurige overbelasting. Je brandstof raakt op en je figuurlijke vuurtje is opgebrand, waardoor je overspannen kan raken of een burn-out kan krijgen.


Tijdens deze workshop ‘Vuur en Energie’ gebruiken we de kunst van het maken, lezen en onderhouden van vuur als metafoor om te onderzoeken hoe we ons eigen vuurtje (weer) kunnen laten ontbranden en/of onderhouden.


Je gaat zelf aan de slag om op een primitieve manier vuur te maken en reflecteert op je eigen situatie om je vuurtje (weer) te laten branden en je energie te laten stromen.


Kortom, na deze workshop heb je de tools in handen om op een primitieve manier vuur te maken en ken je het belang van het lezen en onderhouden van je eigen vuur.

 

Info:

  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Kosten: €495, excl.BTW t/m 10 personen

Deze activiteit wordt verzorgd door Martijn Kist van Stressreductie in Praktijk

Waarom ’t Heem?

Rustige locatie

Sfeervolle, lichte workshopruimte

Uitzicht op prachtige heemtuin met natuurvijver

Gebruik van natuurtuin met sfeervolle zitjes

Wandelen in de prachtige natuur

Affiniteit met onze groene bedrijfsfilosofie

Voedzame en verse lunches

 

Direct reserveren

Inge Dijkinga

Dwingelderheem Dwingeloo
Boterveen 13
7991 PV Dwingeloo

U kunt ons gewoon bellen
06- 46 09 86 87