Vergaderen & Ontmoeten

de vergaderruimte

Optimale focus tijdens je vergadering of meeting

Tijdens je vergadering of teamontmoeting word je bij Dwingelderheem omgeven met alle faciliteiten die je nodig hebt om te brainstormen, te presenteren, te praten en samen te werken. De natuurtuin biedt volop inspiratie en al het leven op het erf maakt het bij uitstek een geschikte locatie om vol focus en concentratie je werk te kunnen doen. 

de vergaderruimte

Wij zorgen voor heerlijk eten en drinken.

Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, lekkere gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale leveranciers. Daarnaast voorzien we in de lekkerste bonenkoffie, latte’s, cappucino’s, thee en verse sapjes.Wij houden je energielevel op peil gedurende de hele dag dat je bij ons verblijft!

catering vergaderen
de 'Deel'

Veel ruimte, nog meer  mogelijkheden

We bieden ruimte voor maximaal vijftien personen en op het erf zijn er veel leuke ruimtes en plekken om te zitten, praten, leren of te creëren. Zo hebben we een naast de vergaderruimte een overdekte vuurplaats, een sfeervol overdekt binnenterras met houtkachel, een bar en diverse leuke zitplekken in de tuin.

de 'Deel'

Onze faciliteiten op een rijtje

Als je bij ons komt vergaderen is het handig om van tevoren te weten wat er aanwezig is. Heb je speciale wensen? Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Flipover / Whiteboard

inbegrepen.

Presentatie LED-scherm (55")

inbegrepen.

Aansluitmogelijkheden laptop

inbegrepen.

Glasvezel internet (100 Mb)

inbegrepen.

Eten en drinken

inbegrepen*.

Gebruik van natuurtuin

inbegrepen.

Gebruik van overdekte vuurplaats

in overleg.

Gebruik van overdekt binnenterras

inbegrepen.

Gratis parkeerplekken

inbegrepen.

   *afhankelijk van het gekozen arrangement

Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom.

Ben je enthousiast geworden en wil je een arrangement bij ons boeken? Bekijk onze arrangementen of maak direct je reservering. Staat je arrangement er niet bij of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

welkomstbordjes dwingelderheem

Impressie 

Veelgestelde vragen

Kan ik de ruimte huren zonder catering?

Ja dat kan, kijk gerust even bij onze arrangementen, daar staat ook een arrangement bij zonder catering.

Wat als het gewenste arrangement er niet tussen staat?

Als je speciale wensen hebt voor een activiteit kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee over een geschikt arrangement.

Zijn er ook overnachtingsmogelijkheden bij dwingelderheem?

Nee, Dwingelderheem heeft geen overnachtingsmogelijkheden. Er zijn gelukkig genoeg leuke plekken in de buurt waar je terecht kunt voor een overnachting.

Is de locatie helemaal voor onszelf?

Als je bij ons komt is de locatie helemaal voor jullie. Mocht er op de geboekte dag nog een andere activiteit bij ons plaatsvinden dan overleggen we dit.

Is het internet wel snel genoeg?

Zeker wel, tegenwoordig zijn we trotse bezitters van glasvezel zodat iedereen ongestoord kan surfen, streamen en beeldbellen.

Wat is de maximale groepsgrootte?

Dwingelderheem biedt ruimte aan maximaal vijftien deelnemers.