Onze keuken

echt zuiver water

Met liefde gemaakt 

Wat krijg je als je de passie voor lekker en smakelijk eten, een biologische moestuin voor alle verse ingrediënten en de nodige kokservaring met elkaar combineert? Pure en smaakvolle catering passend bij iedere activiteit. Helemaal naar wens of juist één grote verrassing, dat is aan jou. Uitgebreide borrels en lunches, meergangen-diners en zelfs ontbijtjes in de ochtend hebben hun primeur gehad bij Dwingelderheem.

pastinaak moestuin

Eigen geteelde groentes, verse kruiden en seizoensfruit

We verwennen onze gasten graag met eigen geteelde groentes, verse kruiden en seizoensfruit. De producten die we inkopen zijn zoveel mogelijk lokaal, biologisch en seizoensgebonden. Lokaal en biologisch eten staat op nummer één maar het voedsel dat van ver komt moet eerlijk zijn beloond. Door Fairtrade actief uit te dragen hopen we mensen aan het denken te zetten. Een eerlijke beloning voor iedereen!

pastinaak moestuin
echt zuiver water

Water in haar zuiverste vorm

Gedurende de hele dag liggen er flessen gekoeld en gezuiverd drinkwater voor je klaar. Water in haar zuiverste vorm. En dat kun je proeven, het water is ‘ronder’ en veel smaakvoller dan normaal kraanwater. Het water is gefilterd door middel van omgekeerde osmose. Dit is één van de meest effectieve manieren om water te behandelen en reinigt het water tot 98%. 

Catering op maat, voor elke activiteit

Naast onze arrangementen kan het natuurlijk zijn dat je andere wensen en ideeën hebt voor de catering. We denken hier graag over mee. Je kunt het beste even contact opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken, ook als het gaat om dieetwensen.

Veelgestelde vragen

Ik heb andere ideeën voor de catering, is dat mogelijk?

We vinden het altijd leuk om invulling te geven aan goede ideeën en wensen, neem vooral even contact op zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Kan ik de ruimte huren zonder catering?

Ja dat kan, kijk gerust even bij onze arrangementen, daar staat ook een arrangement bij zonder catering.

Ik wil zelf eten meenemen, kan dat?

Als je bij ons de losse ruimte huurt zonder catering is het mogelijk om zelf eten mee te nemen.

Wat gebeurt er met overgebleven eten?

Je kunt ons vragen om een foodiebag zodat je al het overgebleven heerlijks mee naar huis kunt nemen.

Is de locatie helemaal voor onszelf?

Als je bij ons komt is de locatie meestal exclusief voor jullie. Mocht er op de geboekte dag nog een andere activiteit bij ons plaatsvinden, dan overleggen we dit.

Wat is de maximale groepsgrootte?

Dwingelderheem biedt ruimte aan maximaal vijftien deelnemers.