Impressie

Indische loopeenden

Op het erf  

Op het erf vind je inheemse planten en bloemen, eenden, kippen, geiten en nog meer leven! Onze fruitboomgaard is aangeplant en gaat hopelijk snel vrucht dragen. De natuurvijver is thuis van vele soorten insecten & amfibieën en de ook onze gasten vinden er vaak hun plekje op een naastgelegen stoel of bank. Er is veel te ontdekken, zo hebben we in het weiland een wandelpad gemaakt voor de leukste rondleiding. 

De ruimtes

Ons binnenterras wordt op de koudere dagen verwarmd door een heerlijke houtkachel en biedt plaats aan groepen om te borrelen, dineren, overleggen of gewoon even te loungen op de bank. Tijdens borrels nemen we onze bar in gebruik en trakteren we je op de lekkerste koude en warme drankjes. Buiten biedt de overdekte vuurplaats ruimte om te relaxen, presenteren of te vergaderen in de nabijheid van een aangenaam warme potkachel.

Verwarmd binnen terras
Indische loopeenden

Onze catering  

Bij ons eet je altijd verse, smakelijke producten. Uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Daarnaast maken we de de lekkerste bonenkoffie, latte’s, cappucino’s, thee en verse sapjes. We verzorgen heerlijke tussendoortjes, lunch, diners, borrels en bij bruiloften komt daar natuurlijk ook nog taart bij kijken!