Workshops & Trainingen

echt zuiver water

Kom tot bloei tijdens je training of workshop.

Tijdens je workshop of training ervaar je bij ons vooral rust en ruimte. De natuurtuin biedt volop inspiratie en al het leven op het erf maakt het bij uitstek een geschikte locatie voor veel verschillende activiteiten. Tijdens de workshops en trainingen zorgen wij voor voldoende lekker vers eten en drinken.

echt zuiver water

Geschikt voor veel verschillende activiteiten

Wil je een workshop of training organiseren? Bij ons is er veel mogelijk, of je nou een yogaworkshop, kookworkshop, brainstormsessie, retraite, familieopstelling of schrijfcursus geeft. We bieden ruimte voor maximaal vijftien personen en op het erf zijn er veel leuke ruimtes en plekken om te zitten, praten, leren of te creëren.

pastinaak moestuin
echt zuiver water

Stilte en bezinning in Drenthe

Vanuit Dwingelderheem zijn er veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen in de Drentse natuur. Zo loop je in een uurtje de ‘Uranus route‘. De route is veelzijdig en loopt langs monumentale boerderijen en paden waar je normaal gesproken niet langs kunt.  Dankzij de bewoners van Eemster kan dat nu wel en dat levert een leuke en verrasende route op.. 

echt zuiver water

Enthousiast geworden? Je bent van harte welkom.

Ben je enthousiast geworden en wil je een arrangement bij ons boeken? Bekijk onze arrangementen of maak direct je reservering. Staat je arrangement er niet bij of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Familieopstellingen

Veelgestelde vragen

Kan ik de ruimte huren zonder catering?

Ja dat kan, kijk gerust even bij onze arrangementen, daar staat ook een arrangement bij zonder catering.

Wat als het gewenste arrangement er niet tussen staat?

Als je speciale wensen hebt voor een activiteit kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee over een geschikt arrangement.

Zijn er ook overnachtingsmogelijkheden bij dwingelderheem?

Nee, Dwingelderheem heeft geen overnachtingsmogelijkheden. Er zijn gelukkig genoeg leuke plekken in de buurt waar je terecht kunt voor een overnachting. 

Is de locatie helemaal voor onszelf?

Als je bij ons komt is de locatie helemaal voor jullie. Mocht er op de geboekte dag nog een andere activiteit bij ons plaatsvinden dan geven we dit ruim van tevoren aan.

Kan ik ook opgehaald worden bij een station of halte?

Tegen meerprijs kunnen we in overleg deelnemers van een activiteit halen en brengen van een station of halte.

Wat is de maximale groepsgrootte?

Dwingelderheem biedt ruimte aan maximaal vijftien deelnemers.