Vergaderlocatie huren in Dwingeloo

Vergaderlocatie huren in Dwingeloo

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Dwingeloo? Dwingelderheem in Dwingeloo is dan de perfecte locatie. Zoekt u rust en inspiratie tijdens uw brainstormsessie, teamoverleg, vergadering, trainingssessie of hei-dag? Niet worden gestoord door afleidende geluiden maar genieten van kwakende kikkers, zoemende bijen en fluitende vogels, op Dwingelderheem komt u het allemaal tegen. Een natuurlijke omgeving waarin u verfrissende ideeën kunt opdoen.

 

Inspirerende vergaderlocatie in Dwingeloo huren

Wilt u een inspirerende vergaderlocatie in Dwingeloo huren voor uw vergadering, training of workshop? Dwingelderheem in Dwingeloo is een adembenemende plek die rust en ruimte uitstraalt. Laat u verrassen door de rust die er op Dwingelderheem heerst. Het is een plek voor bezinning maar ook voor leiderschapsontwikkeling en Out of the Box denken. Voel wat rust en natuur met u doen. Een inspirerende omgeving biedt hele andere gedachten en daardoor oplossingen.

 

Inspirerende vergaderlocatie huren in Dwingeloo met vitaliteitsconcept

De eigen biologische catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vitaliteitsconcept’; het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch. Geniet van lekker maar verantwoorde lunches en drankjes gedurende de hele bijeenkomst. Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Wij houden uw energielevel graag op peil gedurende de hele dag dat u bij ons verblijft. Klik hier op de prijslijst voor alle mogelijkheden.

 

Inspirerende vergaderlocatie in Dwingeloo met veel vergaderfaciliteiten 

Bij ons komt u geen andere groepen tegen gedurende de periode dat je op Dwingelderheem verblijft. Exclusief huren is bij ons standaard en zonder meerprijs. U heeft de beschikking over de plenaire vergaderruimte, de overdekte vuurplaats en de natuurtuin. De vergaderlocatie is dus de gehele gehuurde periode jullie exclusieve domein.

Bij het huren van een vergaderruimte is er een LED-scherm aanwezig waarop u uw (digitale) presentaties kunt geven. Daarnaast krijgt u de beschikking over een beamer, een MacBook, geluidsboxen, microfonen, een flipover met stiften en een whiteboard. Dwingelderheem is volledig rolstoel toegankelijk.

Het huren van een ruimte is geschikt voor:

  • Het geven van trainingen
  • Vergadering
  • Creatieve brainstormsessies
  • Workshops
  • Bijeenkomsten

Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!