Bijzondere workshoplocatie huren in Assen

Bent u op zoek naar een bijzondere workshoplocatie in de buurt van Assen? Wij zijn geen gewone workshoplocatie. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere workshoplocatie in de buurt van Assen om meer uit iedere workshop te halen. Want wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt tot een effectieve workshop of lesdag.

Bij Dwingelderheem kunt u een workshop organiseren en een ruimte krijgen voor 10 á 15 personen in de buurt van Assen? Op 20 autominuten vanaf Assen vindt u Dwingelderheem in Dwingeloo. Geef je workshops en zoek je hierbij de juiste workshoplocatie, dan hoef je niet verder te zoeken.

 

Huur een bijzondere workshoplocatie in Assen

Huur een bijzondere workshoplocatie in de buurt van Assen. Voor hoeveel personen gaat u een workshop geven? En hoe wilt u dat de ruimte wordt ingedeeld? Hebt u een grote workshopruimte nodig of zijn er specifieke faciliteiten die aanwezig moeten zijn? Laat het ons weten en wij regelen het voor je! In het groene Dwingeloo nabij Assen ligt wel een hele bijzondere workshoplocatie op u te wachten. Wij hebben een adembenemende plek die rust en ruimte uitstraalt.

 

Een bijzondere workshoplocatie huren voor uw workshop in Assen

Voor iedere workshop maken wij onze cursusruimte geschikt naar uw wens. Buitenkoken of outdoor-cooking in onze overdekte vuurplaats is één van de bijzondere mogelijkheden. Onze workshopruimte is ingericht met een keuken en daardoor zeer geschikt voor kookworkshops of kooktrainingen. De ruimte wordt volledig naar uw wens ingericht, alles is mogelijk en we denken graag met u mee.

 

Huur in Assen een bijzondere workshoplocatie midden in de Drentse natuur


Wilt u een bijzondere workshoplocatie huren midden in de Drentse natuur en nabij Assen? Wilt u uitzicht op een prachtige natuurtuin? Zoek dan niet verder. Bij Dwingelderheem in Dwingeloo krijgt u meer dan een ruimte alleen. U huurt Dwingelderheem exclusief voor uw groep. De workshopruimte, de boerenschuur, de natuurtuin en de overdekte vuurplaats staan volledig tot uw beschikking. De eigen biologische catering werkt volgens het vitaliteitsconcept. Dit is gericht op vitaal en verantwoord eten waar u energie van krijgt.

 

Een bijzondere workshoplocatie huren in Assen


Nabij assen kun je een bijzondere workshoplocatie huren in Dwingeloo. Dwingelderheem ligt op 20 autominuten van bijvoorbeeld Assen, Hoogeveen, Meppel en Groningen. Aangekomen op Dwingelderheem kom je in een oase van rust.

 

Een bijzondere workshoplocatie boeken in Assen


Boek je bijzondere workshoplocatie nabij Assen bij Dwingelderheem in Dwingeloo. Onze bijzondere workshoplocatie is o.a geschikt voor:

 • Outdoor activiteiten
 • Outdoor Cooking of Buitenkoken of Koken op Vuur
 • Vuurworkshops
 • Schrijverscursus of Schrijfworkshop
 • Schildercursus
 • Natuurlijk Leiderschap
 • Intuïtieve Trails
 • Vragenspel
 • Poëzie of Poëzieworkshops
 • Zangworkshops of Zingen vanuit je kracht.
 • Yoga of Tai Chi

 

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’