Originele vergaderlocatie in Zwolle

Hebt u een originele vergaderlocatie in Zwolle nodig? Dan hoeft u niet verder zoeken als u Dwingelderheem in Dwingeloo kent. Een zeer sfeervolle en authentieke vergaderlocatie in het groene Drenthe. Wij hebben een informele, inspirerende en originele vergaderlocatie.

 

Originele vergaderlocatie in Zwolle huren

 

Wilt u een originele vergaderlocatie in Zwolle huren voor uw vergadering, training of workshop? Dwingelderheem in Dwingeloo is een adembenemende plek die rust en ruimte uitstraalt. Het is zeer geschikt voor coaching, brainstormsessies, vergadering of onderhandeling. Geniet van de prachtige natuurtuin waarin we leuke zitjes hebben gemaakt om je even terug te trekken, een opdracht uit te voeren tijdens een trainingssessie of even te dommelen in het zonnetje.

Originele vergaderlocatie huren in Zwolle tot 15 personen 

 

Als u met een groep tot 15 personen een originele vergaderlocatie in Zwolle wilt huren, dan is Dwingelderheem in Dwingeloo de perfecte plek. De ruimte is perfect voor deze hoeveelheid mensen. Bij ons kom je op het erf en voel je je onmiddellijk thuis. Dwingelderheem ligt nabij Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Assen. De eigen catering van Dwingelderheem werkt volgens het ‘vitaliteitsconcept’; het is gericht op energieke en vitale voeding, biologisch én vegetarisch.  Geniet van lekker maar verantwoorde lunches en drankjes gedurende de hele bijeenkomst. Passend bij iedere bijeenkomst bereiden wij verse, verantwoorde gerechten met producten uit eigen moestuin, kas en van gepassioneerde lokale biologische leveranciers. Klik hier op de prijslijst voor de prijzen.

 

Veel vergaderfaciliteiten in originele vergaderlocatie in Zwolle

 

Bij ons huurt u exclusief voor uw groep het hele Dwingelderheem. Dit is de plenaire vergaderruimte, de overdekte vuurplaats en de natuurtuin. De vergaderlocatie is dus de gehele gehuurde periode jullie exclusieve domein.

Bij het huren van een vergaderruimte is er een ledscherm aanwezig waarop u uw (digitale) presentaties kunt geven. Daarnaast krijgt u de beschikking over een beamer, een MacBook, geluidsboxen, microfonen, een flipover met stiften en een whiteboard. Dwingelderheem is volledig rolstoel toegankelijk.

Het huren van een ruimte is geschikt voor:

 • Het geven van trainingen
 • Vergadering
 • Creatieve brainstormsessies
 • Workshops
 • Teambuilding
 • Ontmoeting met collega’s
 • Seminars
 • Bijeenkomsten
 • Teambesprekingen
 • Vergaderbreaks

Boek nu uw ruimte of neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN EN DAN NEMEN WIJ CONTACT MET U OP.


  Wij verzorgen jullie graag een gezonde lunch of diner bij een training, vergadering of bij een andere activiteit

  De Heemkeuken

  Alles uit de keuken (biologisch/dynamisch)  komt zoveel mogelijk uit eigen moestuin en kas.

  Lees meer over De Heemkeuken

  Impressie

  Neem een kijkje in de keuken bij Dwingelderheem

   

  Ga hier naar de impressie

  Om de Heem heen

  Wilt u langer verblijven of weten welke prachtige natuur in de buurt is?

   

  Ga hier naar ‘Om de Heem heen’